Posts

Showing posts from October, 2017

Some serious talk but chill guys!

Image
It’s been a while I’m not updating my blog. Alhamdulillah I’m doing great so far. It’s been almost 2 weeks I start working in the office. I’m still in the mode of adjusting myself. Talking about adjusting, since I was diagnosed as a cancer patient, there’s a lot of thing that would definitely change. Starting with myself of course. I’m still trying hard to accept what did happened to me in the past 3 month. It’s not an easy. I’m trying to accept with the new me. Sometimes it’s so hard to face the fact that I was sick. It’s hard for me to know that I had changed. Things would be different from now on. Really it’s not that easy.
Within this 3 month, sometimes I did cry. To be honest I cried a lot. Although I keep updating the happy and funny things on my Facebook and Instagram, I did upload my latest picture of me and of course I was smiling back then but there’s a time I lost control. As I said earlier, I’m trying. Really I’m trying hard.
It’s not affect only me, but people surrounding …

Love Supermoon VS YM

Image
Basically this film keluar tahun 2015 tapi 2017 saya baru tergerak hati nak tengok. As usual mesti la tengok online kan. At first i was not interested to watch it maybe because the heroine was not my favorite. One day tengah macam boring buka la youtube and this film keluar on the list. So tertekan la gak and tertengok. Surprisingly i love this kind of love story. Not so cliche love story yang normally kita tengok heroine miskin terkahwin dengan anak orang kaya and then falling in love. No no this is totally different. 
Sinopsis : (credit to wikipedia) Razak (Farid Kamil) dan Triz (Nadiya Nisaa) yang menjadi abang dan adik angkat dalam masa yang singkat ketika menemani rakan masing-masing Nina (Rita Rudaini)) dan Sulayman (Zain Hamid) bertemu janji ketika zaman persekolahan. Namun menginjak dewasa, Razak dan Triz saling tidak bertegur sapa dan hanya mengetahui perkembangan masing-masing melalui Nina dan Sulayman yang berkahwin selepas Nina selamat bergraduasi.Razak, merupakan seorang do…

My Journey As BCS - Part 7 (FINAL)

Image
Sepanjang tempoh recovery, antara aktiviti yang saya amalkan:
Setiap pagi, saya breakfast bermula dengan buah kiwi dan epal hijau. Yes buah is a must now.Saya dah start masak simple dishes for myself masa minggu ke empat lepas surgery. Currently for me saya selalu masak grilled fish. Normally saya akan masak using olive oil dan bukan minyak masak biasa for grilled.Lunch and dinner must have sayur. Paling malas pun buat salad.Banyak minum air mineral/masak.Currently im using gula organic. Gula pasir putih yang biasa tu is a no no no for me. Saya ada terbaca gula pasir is the one yang akan activekan balik cel cancer. So memang saya try to avoid.Mak dan ayah buatkan air bacaan untuk saya. 1 bahagian untuk mandi dan 1 bahagian untuk minum. Saya mandi guna air bacaan selama 21 hari.Ofismate cyber berikan air zamzam yang telah dibaca masa buat solat hajat untuk saya.Setiap pagi lepas breakfast saya akan buat zumba dan stretching exercise.Saya amalkan baca surah al-fatihah (1x), surah al-ikhl…