This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

genting..here we come ! !

Last week tgh duk tgk tv sambil merilex kan diri di rumah, ttb dpt call from ayah.

ayah : nak ikut pegi genting tak esok?
me : huh..pegi genting?buat pe .. [ suddenly im blur]
ayah : kalo nak main judi bleh gak..
me : [ gelak gile and trus laa ckp ] N A K ! ! !
ayah : ok..kitorg still kt muar ni..nnt mlm kitorang amik..bertolak pagi2 esok from rumah k long
me : aite2..roger n out..

then mlm tuh diorng pick me from cyber and bermlm di rumah k long..esoknye subuh2 lagi mak da kejut suruh bgn..haih..msg2 punye laa liat gile nak bgn..bile sume da siap kitorang bertolak dr rumah klong kul 9 and sampai genting dlm pukul 11 kalo x silap laa. smpai jek kt sane im just like "a a a a a " over excited kejap sbb da lame gile kot tak pegi sane. last pegi genting rs nye masa tuh aku still in form 2. huh..main mcm da x ingat laa..dari games yang bahaya ke games yang bdk kecik naik train pun aku main..haha..tp yang rs bangga kt diri sendiri pun ade gak cuz for the 1st time aku ngan adik aku main solero shot..nak tau solero tu mcm mane??mcm ni..


boleh imagine tak yang aku ade kat atas tu.huh..even rite now im still thinking that it was dream..but its not..aku mmg betul2 naik solero tuh..masa kat atas tuh aku baca bismillah mcm x ingat rr..once dia turun ke bwh..gile siot..jerit mmg x ingat daa.rs mcm nak tercabut anak tekak ni.. told yaa..rs segala isi perut ni mcm nak terkeluar pun ade..cant believe it at 1st..but i did it!!haha..selain solero ni byk lagi laa yang kitorang main..antaranye ...




the spinner :: monorail ride :: cyclone


it was awesome guys, not forgetting most extreme thing i've ever done in my life. lots of fun and i truly enjoyed myself. nak tau x kitorang blk kul bape?? kul 9 mlm!!!..haha..mmg betul2 cipta record laa..me and my crazy family..but i still love it..haha..



having sweet potatoes on a rainy day =P

No comments: