This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

himdeul ttaemyeon nan nuneul gamgo



minggu yang tak bape nak best
minggu yang sentiasa dipenuhi dengan kerja
minggu yang kurang kasih sayang

betul tak tipu
rasa macam stress gile yang amat tadi
abih je meeting
on the spot balik ke rumah
dengan tak beli lunch tak ape
lepas je kene bantai kaw2 dalam meeting tu
kepala macam tak dapat berfungsi dengan baik
cakap dengan ofismate pun da ke laut rasanye

sambung keje kat ofis
to be honest memang tak leh nk fokus wat kerja
baca blog.. tgk fb .. chat ym ..
dah ler partner pun busy ngan keje
definitely minggu kurang kasih syg
tak dapat nak bising nak potpetpotpet nak nangis
memang minggu ni saya jadi manusia yang paling kurang bercakap

dear user,
why you are so evil?

1 comment:

Anonymous said...

(",)v..~~~~..-L-