This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

warkah mental

lately ni mcm slalu jek aku update blog with the stress-tension-depressed entry.
tp kali ni lg skali aku nk wat entry psl topic yg same.
ahaha . . duli hape aku . .

syndrom depressed kali ni agak critical sket
cuz membabit kan smpai ke doktor.
haa hamik ko . .
serve me right . . *tougue*

the doc give me some pills . .
siap bg ubat tido tuh weh . . ohoho
eh nape dia x bg ubat depressed ek
kalo ubat kasi ilang ingatan pn aiman x kisah
eheh just joking peeps . .
aku kalo dah 'mental' mmg agak x bape nk betul laa sket

hmm perhaps he think im fine
aiyak cannot laa doc . .
i'm totally penat-lembik-exhausted condition da ni

yeah i know
i need to move on
get up from this kind of hole

seriously i've try
but damn
it's still bother me
maybe i should try harder than before . .
hmm . . yeah maybe

p/s : entry ini ditulis di mana pemilik blog dalam keadaan yang tidak berapa nk stabil . . eheh


7 comments:

Norazfizal said...

"If you think quits being fun--then quit" Larry Winget.

Tu dia kata la.. tapi kalau quit takde duit nanti...

Norazfizal said...

Ok tak?

SundaeCone said...

aku smbg kn ayat ko..

..kalau quit takde duit nanti aku minta dr ko jek ..

ahahaha..

~rukia_kuchiki said...

tgh2 tension ni, apa kata kak na visit blog ime tgk gamba2 baby yg kiut miut..
mesti hati jd sejuk sket.. *wink

p/s : take care dear

Cik Oren said...

lek r beb..don't be to0o0o0 stress..kelak KO jugak yg merana...take it easy..everything can be solve...but the only thing is U MUST B PATIENT...

*kali ni word verification aku lwk dowl..iaitu MIANG...hahaha

shawLycious said...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com/

xoxo,
nurul

Anonymous said...

oitt, xnak cite ke pengalaman ko driving...