n i e c e


miss her damn much. almost 3 month x jumpe, she still remember me as her acik ana. uhuh . . when i was to enter my sis car, suddenly . .

acik ana !!! nak kopok ??

sudah nye along the way back to my hometown, melayan le bdk kecik ni bercerita. smpai jek kt umah smbg blk citer . . this time mmg surrender . . kasi can kt tok ayah & tok mak dia pulak . then at night suddenly this little gurl came to my room and sit properly beside me. wanna know y ??
acik ana, kite nak nengok upin ipin ??
hahahah..QIS . .QIS . .
khusyuk gile tgk upin ipin smpai tok ayah & tok mak ajak tido pun x nak . . aku ?? uhuh extremely tired smpai x realized tertido. sedar2 jek . .

cik ana,cik ana . . da abih daa. nak amik bantal . .

dgn mamai2 nya teman kn laa dia pi cr bantal busuk dia. then i thought she wanna enter her mummy's room tp she return back to my room again. huh ?? sudah . . bior betul bdk ni nk tido ngan aku??
eh QIS, tido kt blk mummy laa. ni nape tido kt sini . .
x nak, QIS nk tido sini . .

errrkkk . . nasib laa tok mak da siap kn susu awl2. haha..[ dasar pemalas tul makcik dia ni ]

rite now her favourite song is KETAHUAN by mata. dlu PENCINTA WANITA - irwansyah . hahaha..i think she was influenced wif indon's song.

wooo ooo . .kamu ketahuan . .pacaran lagi . .dgn diri nya . .teman baikku . .wooo oo . .

she will repeat this phrase again and again till she get bored.

QIS boring laa lagu ni tukar laa lagu lain pulak !!! hahaha . .

Comments

Cik Oren said…
wahh..how sweet she r..da mcm cik ana die.ekeke...aku pon rindu ank buah aku..time cam ni la..lyn diorg mmg sonok..petah bercakap...hoho..tp kdg penat jugak lyn..ehehe...tp xpe..ko br sorg ank buah:d
SundaeCone said…
cik oren - hehe..sweet cm cik ana dia ke?? hahaha.. she's my sweet heart..cewah! statement x hingat tuh. tp tul aa, aku tgh tensen2 aku tepon dia jek aku da leh smile back again !!
hadi said…
adeh.. rindu plak kat anak menakan aku.. slalu kalo depa balik.. aku ja la tukang bawak naik motor ronda2 n beli kopok chuzzle.. hehehe.. 2 bradik skali aku bawak p merempit.. tingat lagi time bawak dua dua tidoq atas motor.. yg depan bagi tidoq atas tgn kanan (sambil pulas minyak) yg blakang pegang dgn tangan kiri.. hehehe.. mujoq x jadi pa apa..
SundaeCone said…
hadi - huih gile dasat ang..bwk motor secara merbahaya.

tuh laa weh..skali skala leh lagi dowh. tp kdg2 aku x larat nk layan anak menakan aku.tuh br sorg weh..hahaha...=)
hadi said…
hehehe tau x pa.. habih tu aku nak wat camana? anak2 menakan aku nih dah layu kena angin time naik moto.. hahaha.. skali skala x pa aa.. kena tiap tiap hari mau tergeliat tengkok aku.. rindu aaa anak menakan!!!!!

Popular posts from this blog

My Journey As BCS - Part 1

My Journey As BCS - Part 2

My Journey As BCS - Part 3