i wanna FLY

desperately need a vacation !
haha..sangat2 ok. ni bukan main2 or cobaan ke ape . .
aku nak try snorkeling . . daki gunung . .
try main paintball . . futsal
mandi air terjun . . karaoke
bowling . . nak main snow
can i go on with the list ?
naa . . i shud stop heresangat dan sangat laa mahu cuti . .
cant wait for december . .

Comments

hadi said…
woooo!!! awat yg sangap sangat nih nak cuti? pressure kerja teruk sgt ka?
p la ambik cuti 2 3 hari.. p rilex2 skit kepala otak ang tuh.. mcm dah berasap truk jaa.. dlm list benda ang teringin nak wat tuh ada ja aktiviti yg aku rasa sempat buat kalo cuti sehari.. mcm karaoke ka, mandi air terjun, bowling dan blablabla..

can wait for december? awat december ang cuti brapa lama? :p
~rukia_kuchiki said…
setuju dgn encik hadi..
apsal lmbt sgt cuti? decembar lak tuh..huhu.. smbut krismas ke apa.. =p

ima sntiasa doakan moga k na kuat semangat and success slalu.. aja-aja fighting!!!
SundaeCone said…
hadi - aku nak cuti lame2..x nak cuti jap2 jek..nnt x pueh..uhuh..

ima - ngeh3..sbb december ade plan cuti wif the family. nak join x ??hehe..thnx a lot sis!! ish3 guwe sebak ni..*wink*

Popular posts from this blog

My Journey As BCS - Part 1

My Journey As BCS - Part 2

My Journey As BCS - Part 3